Poslední téma
» Garazove stani pro Bohdan Wed May 15, 2013 7:55 am
» Velikonoce
pro Patrik Polávka Thu Mar 28, 2013 10:27 am
» TV signal
pro Roman H Tue Aug 28, 2012 7:14 pm
» Plíseň kolem oken
pro suska Mon Feb 13, 2012 4:12 pm
» kradez
pro Bohdan Wed Jul 06, 2011 12:45 am
» Nesrovnalosti s vyúčtováním s firmou DaK
pro Radek Thu Jun 09, 2011 10:01 pm
» Vyúčtování 2010
pro katkaj2006 Thu Jun 02, 2011 3:43 pm
» Vyhledávání v katastru
pro mirepete Mon Mar 28, 2011 7:24 pm
» Vypinac el. vozu
pro Mayk07 Thu Mar 24, 2011 12:12 am
Kdo je přítomen
Celkem je zde přítomno 4 uživatelů : 0 registrovaných, 0 skrytých a 4 Anonymních :: 1 Botnikdo není přítomen
Nejvíce zde bylo současně přítomno 180 uživatelů dne Sat Oct 26, 2024 10:48 pm
Vyúčtování služeb
4 posters
Strana 1 z 1
Vyúčtování služeb
Tímto bych se rád obrátil na náš výbor, kdy můžeme očekávat vyúčtování od DaKu za rok 2009. V příkazní smlouvě byl uveden termín do konce března, ne že by mě zpoždění překvapilo, ale nerad bych úvěroval DaK déle než je nutné. Zálohy jsou nastaveny dost vysoko, tak bych je rád upravil. Hlavně poplatek za garáž téměř 500,- je vysoce neadekvátní vzhledem ke službám, které jsou s tím spojené (nebo spíš nejsou, když i úklid se musí objednat a platit zvlášť).
Předem díky,
Radek
Předem díky,
Radek
Radek- Poèet pøíspìvkù : 52
vyuctovani
ahoj vsem, Radku pokud je pravda to co pises - tedy ze vyuctovani jiz melo davno probehnout tak ja predpokladam, ze pokud mam nedoplatek tak jej za me spolecnost DaK jiz zaplatila a pokud mam preplatek tak ten bude jiz brzo na ucte
Honza- Poèet pøíspìvkù : 4
Re: Vyúčtování služeb
V prosinci jsem zmeškal zapisování stavu vodoměrů nečekanou událostí a zpětně mě nikdo nekontaktoval.. Víte někdo jak tuto situaci DaK řeší ?
suska- Poèet pøíspìvkù : 17
Re: Vyúčtování služeb
Mám stejný problém. Jak se to bude řešit toť zatím otázka
Vyúčtování
Ahoj,
nechci vás zklamat co se týká termínu vyučtování, ale ve smlouvě s DaK je napsáno, že na dodání vyučtování mají čas do konce kvetna !
Pěkný den,
Hanka
nechci vás zklamat co se týká termínu vyučtování, ale ve smlouvě s DaK je napsáno, že na dodání vyučtování mají čas do konce kvetna !
Pěkný den,
Hanka
Hana Klin- Poèet pøíspìvkù : 46
Vyúčtování
Hanko, dík.
Už jsem byl poučen, že termín do konce března, na který jsem koukal, byl v původní verzi smlouvy. V platné smlouvě, kterou jsme podepisovali (a kterou nějak nemohu nalézt), je již termín posunut na konec května. Takže to ještě nějaký ten pátek potrvá.
Hezký den
Radek
Už jsem byl poučen, že termín do konce března, na který jsem koukal, byl v původní verzi smlouvy. V platné smlouvě, kterou jsme podepisovali (a kterou nějak nemohu nalézt), je již termín posunut na konec května. Takže to ještě nějaký ten pátek potrvá.
Hezký den
Radek
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: