Poslední téma
» Garazove stani pro Bohdan Wed May 15, 2013 7:55 am
» Velikonoce
pro Patrik Polávka Thu Mar 28, 2013 10:27 am
» TV signal
pro Roman H Tue Aug 28, 2012 7:14 pm
» Plíseň kolem oken
pro suska Mon Feb 13, 2012 4:12 pm
» kradez
pro Bohdan Wed Jul 06, 2011 12:45 am
» Nesrovnalosti s vyúčtováním s firmou DaK
pro Radek Thu Jun 09, 2011 10:01 pm
» Vyúčtování 2010
pro katkaj2006 Thu Jun 02, 2011 3:43 pm
» Vyhledávání v katastru
pro mirepete Mon Mar 28, 2011 7:24 pm
» Vypinac el. vozu
pro Mayk07 Thu Mar 24, 2011 12:12 am
Kdo je přítomen
Celkem je zde přítomno 14 uživatelů : 0 registrovaných, 0 skrytých a 14 Anonymních nikdo není přítomen
Nejvíce zde bylo současně přítomno 180 uživatelů dne Sat Oct 26, 2024 10:48 pm
Kradeze aut
4 posters
Strana 1 z 1
Kradeze aut
Chci se zeptat, jestli mate zde nekdo stejne trable s auty jako ja. V breznu mi dvakrat vykradli fabii, jednou mi zmizelo radio, podruhe airbag u ridice a to i presto ze jsem mela zamceny volant. Fabku jsem dala na spraveni ke kamaradovi, ktery ma autoservis, a pujcila si od nej prozatimne roomstera. Ani ne mesic pote mi z roomstera zmizely uplne cele sterace. Pritel ma sluzebni oktavii a nedlouho po zmizeni steracu i jemu na ni rozbili okenko, ale nic neukradli. Dnes rano mi bohuzel ukradli celeho roomstera, ted cekam na policii. Vim, ze jsem tuhle rano prochazela kolem neci oktavky, ktera mela ukradene xenony...
Irena- Poèet pøíspìvkù : 4
taky nam dnes zmizel Roomster
Taky se pripojuji k tematu, ze i nam dnes v noci zmizel Roomster, o tech dalsich vecech jsem dosud netusil, zda se, ze to funguje jako pohodlny nakup pro nekoho a chodi pravidelne.
kamil- Poèet pøíspìvkù : 4
Roomster
Výborně, zrovna jeden roomster pořizujeme, takže máme rovnou počítat s tím že nám tu dlouho nevydrží...
Mohu se zeptat, jak byly vaše vozy zabezpečeny?
Děkuji mnohokrát..
Mohu se zeptat, jak byly vaše vozy zabezpečeny?
Děkuji mnohokrát..
Honza a Renata- Poèet pøíspìvkù : 17
Re: Kradeze aut
Nám ukradli Octavii v lednu, na policii nám řčkli, že to byla tady u nás šestá za poslední měsíc, z toho prý ukradli čtyři za jednu noc. Vždy to byly ty staré typy. Někdo si sem prostě chodí jak do skladu.
Petra a Honza- Poèet pøíspìvkù : 1
Kradeže aut
Možná je to nemožné, ale máme nějaké možnosti ohledně kamerového systému? Nevyznáte se v tom někdo??
Městský kamerový systém třeba zde: http://magistrat.praha-mesto.cz/Urad/Odbory-magistratu/krizoveho-rizeni/area5852
Co by bylo potřeba k tomu udělat??
Městský kamerový systém třeba zde: http://magistrat.praha-mesto.cz/Urad/Odbory-magistratu/krizoveho-rizeni/area5852
Co by bylo potřeba k tomu udělat??
Honza a Renata- Poèet pøíspìvkù : 17
kamerový systém dobrý nápad
Ohledne kamerového systému netuším, ale nápad by to byl skvělý a byli bychom rozhodně pro.
K.
K.
kamil- Poèet pøíspìvkù : 4
Re: Kradeze aut
Nas Roomster mel jen klasicke skodovacke zabezpeceni. Polici nam taky rikala, ze to byl ctvrty za tu noc, treti z teto ulice a jeden o ulici vedle. Pokud si kupujete roomstera, dejte si alarm, tajny spinac, vsecko, co se da, protoze to vypada, ze si sem pro ta auta chodi profici. Kdyz dokazali dokonale vymontovat airbag bez poskozeni volantu ...
Ty kamery by byly fajn, ale kdyz koukam na ten seznam mist, kde jsou, tak to jsou same morove sloupy nebo sochy. Mozna si sem budeme muset prvni ukrast nejaky ten sloup
Ty kamery by byly fajn, ale kdyz koukam na ten seznam mist, kde jsou, tak to jsou same morove sloupy nebo sochy. Mozna si sem budeme muset prvni ukrast nejaky ten sloup
Irena- Poèet pøíspìvkù : 4
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: