Poslední téma
» Garazove stani pro Bohdan Wed May 15, 2013 7:55 am
» Velikonoce
pro Patrik Polávka Thu Mar 28, 2013 10:27 am
» TV signal
pro Roman H Tue Aug 28, 2012 7:14 pm
» Plíseň kolem oken
pro suska Mon Feb 13, 2012 4:12 pm
» kradez
pro Bohdan Wed Jul 06, 2011 12:45 am
» Nesrovnalosti s vyúčtováním s firmou DaK
pro Radek Thu Jun 09, 2011 10:01 pm
» Vyúčtování 2010
pro katkaj2006 Thu Jun 02, 2011 3:43 pm
» Vyhledávání v katastru
pro mirepete Mon Mar 28, 2011 7:24 pm
» Vypinac el. vozu
pro Mayk07 Thu Mar 24, 2011 12:12 am
Kdo je přítomen
Celkem je zde přítomno 4 uživatelů : 0 registrovaných, 0 skrytých a 4 Anonymních nikdo není přítomen
Nejvíce zde bylo současně přítomno 180 uživatelů dne Sat Oct 26, 2024 10:48 pm
Sklepy - kvalita
+3
Roman
LenkaSulcova
Radek
7 posters
Strana 1 z 1
Sklepy - kvalita
Ahoj, jen bych se rád zeptal, jak se vám líbí naše nové sklepy. Prošel jsem už pár novostaveb, ale něco tak odfláknutého jsem ještě neviděl. Tenký ytong poskládaný jen tak na sebe, spáry neutěsněné, někde naopak vylejzající ven, dveře (latě) jen tak na parádu, světlo jen v uličce, takže když si dáte dovnitř nějakou skříň, abyste tam chodili s baterkou.
btw, kontroluje někdo společné prostory? Např. v garážích teče okny dovnitř a vůbec ty stěny vypadají jak v 10 let starém paneláku. (hlavně kolem oken)
Asi jsem trochu hnidopich, ale představoval jsem si u novostavby trochu jinou kvalitu (bohužel to jen ukazuje, kde se dnešní stavebnictví nachází)
Doufám jen, že Ekospol bude stejně tak vstřícný jako dosud a dá všechno ještě do pořádku.
Radek
PS: jinak vše nej do Nového roku a ať se hezky bydlí
btw, kontroluje někdo společné prostory? Např. v garážích teče okny dovnitř a vůbec ty stěny vypadají jak v 10 let starém paneláku. (hlavně kolem oken)
Asi jsem trochu hnidopich, ale představoval jsem si u novostavby trochu jinou kvalitu (bohužel to jen ukazuje, kde se dnešní stavebnictví nachází)
Doufám jen, že Ekospol bude stejně tak vstřícný jako dosud a dá všechno ještě do pořádku.
Radek
PS: jinak vše nej do Nového roku a ať se hezky bydlí
Radek- Poèet pøíspìvkù : 52
sklepy
zdravim vsechny
Co se sklepu tyce, asi jsem skromna a nemam nejake vyhrady - snad jen, ze misto tech latek co tam slouzi jako a la dvere, tak by mohly byt lepsi ...rikam si, ze kdyz uz si dali praci s pletivem nad tim ytongem,tak trochu nedomyslely vchodove reseni sklepu...
Jinak jsem pro kazde zlepseni, takze kdyby se nekdo chtel angazovat a vykomunikovaval by lepsi reseni, tak jsem urcite pro...
Jinak si musim postezovat, ze jsem to zrovna ja, na koho se nedostalo sklepa ve vlastnim vchodu, takze musim chodit dlouhou chodbou a x-dveri ke svemu sklepu do vedlejsiho vchodu...
Zjistila jsem to az po predani klicu...a uprimne bylo to dalsi pozdni zjisteni, ktere se mi od Ekospolu dostalo...
Co se sklepu tyce, asi jsem skromna a nemam nejake vyhrady - snad jen, ze misto tech latek co tam slouzi jako a la dvere, tak by mohly byt lepsi ...rikam si, ze kdyz uz si dali praci s pletivem nad tim ytongem,tak trochu nedomyslely vchodove reseni sklepu...
Jinak jsem pro kazde zlepseni, takze kdyby se nekdo chtel angazovat a vykomunikovaval by lepsi reseni, tak jsem urcite pro...
Jinak si musim postezovat, ze jsem to zrovna ja, na koho se nedostalo sklepa ve vlastnim vchodu, takze musim chodit dlouhou chodbou a x-dveri ke svemu sklepu do vedlejsiho vchodu...
Zjistila jsem to az po predani klicu...a uprimne bylo to dalsi pozdni zjisteni, ktere se mi od Ekospolu dostalo...
LenkaSulcova- Poèet pøíspìvkù : 2
Společné prostory
Ahoj,
společných prostor jsme si všimli také. Bohužel je asi nikdo tak pečlivě jako byt nekontroloval.
Opět bych navrhnul společné podání na Ekospol a zajištění nápravy. Nejlepším řešením asi bude první společná schůzce vlastníků. (ta by měla být v průběhu března, kde bychom měli dát dohromady seznam všech nedostatků/nedodělků na společných prostorech a najednou reklamovat u Ekospolu). Nebo myslíte, že by se mělo začít komunikovat s Ekospolem dříve?
Roman
společných prostor jsme si všimli také. Bohužel je asi nikdo tak pečlivě jako byt nekontroloval.
Opět bych navrhnul společné podání na Ekospol a zajištění nápravy. Nejlepším řešením asi bude první společná schůzce vlastníků. (ta by měla být v průběhu března, kde bychom měli dát dohromady seznam všech nedostatků/nedodělků na společných prostorech a najednou reklamovat u Ekospolu). Nebo myslíte, že by se mělo začít komunikovat s Ekospolem dříve?
Roman
Roman- Poèet pøíspìvkù : 9
sklepy
ahoj vsem, co se tyka sklepu tak to je asi kapitola sama pro sebe, ten smrad to je sila a ty dvere chtelo by to neco lepsiho a co se tyka toho, ze si Lenka stezuje na to ze musi chodit chodbou tak ja musim chodit venkem a to je fakt vopruz, byl tu navrh, ze bychom se meli sejit a probrat nejake dulezite veci ja jsem pro! pekny den vsem ZdeBr
Re: Sklepy - kvalita
co se týče sklepů jsem taky docela zklamaný z ytongu. Působí to silně nedodělaným dojmem a i co se toho světla jsem taky docela zklamanej. Ale s tím už se asi nic nenadělá. Toho zápachu jsem si taky všimnul když chodím do sklepa mám pocit, že jdu přes močůvku
Lukáš- Poèet pøíspìvkù : 20
svetla se daji urcite nejakym zpusobem dodelat za par drobnejch i kdyz nevim kde bych je ted mel vzit
obzvlaste kdyz nam DaK tak pekne spocital sluzby...
obzvlaste kdyz nam DaK tak pekne spocital sluzby...
suska- Poèet pøíspìvkù : 17
světla se dají dodělat snadno, horší to bude s napojením na elektroměry...
Op.
Op.
Primáti- Poèet pøíspìvkù : 39
Predpokladam ze vsechny sklepy stejne. Co jsem dnes koukal tak by nebylo treba napojovat dalsi kabel k elektromeru.Primáti napsal:světla se dají dodělat snadno, horší to bude s napojením na elektroměry...
Op.
Myslel jsem to tak, že co si prosvítím, to také zaplatím.
Když budu brát ze společného a nechám žárovku svítit dva měsíce v kuse, těžko mohu chtít po ostatních, aby se o mou zapomnětlivost "bratrsky" podělili...
Samozřejmě - mohl bych se napíchnout na ten kabel co je na stropě, ale …
Op.
Když budu brát ze společného a nechám žárovku svítit dva měsíce v kuse, těžko mohu chtít po ostatních, aby se o mou zapomnětlivost "bratrsky" podělili...
Op.
Primáti- Poèet pøíspìvkù : 39
tak to me nenapadlo To je fakt.. Co kdybych si pres zimu nastehoval do sklepa zelvu a aby tam nemela takovou tmu tam rovnou dam 700w vybojku at pri tom se ohrejePrimáti napsal:Myslel jsem to tak, že co si prosvítím, to také zaplatím.
Op.
neni nad 2v1
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: