Poslední téma
» Garazove stani pro Bohdan Wed May 15, 2013 7:55 am
» Velikonoce
pro Patrik Polávka Thu Mar 28, 2013 10:27 am
» TV signal
pro Roman H Tue Aug 28, 2012 7:14 pm
» Plíseň kolem oken
pro suska Mon Feb 13, 2012 4:12 pm
» kradez
pro Bohdan Wed Jul 06, 2011 12:45 am
» Nesrovnalosti s vyúčtováním s firmou DaK
pro Radek Thu Jun 09, 2011 10:01 pm
» Vyúčtování 2010
pro katkaj2006 Thu Jun 02, 2011 3:43 pm
» Vyhledávání v katastru
pro mirepete Mon Mar 28, 2011 7:24 pm
» Vypinac el. vozu
pro Mayk07 Thu Mar 24, 2011 12:12 am
Kdo je přítomen
Celkem je zde přítomno 2 uživatelů : 0 registrovaných, 0 skrytých a 2 Anonymních nikdo není přítomen
Nejvíce zde bylo současně přítomno 180 uživatelů dne Sat Oct 26, 2024 10:48 pm
Úklid domu
+4
Radek
Jaskovi
Jana
Lukáš
8 posters
Strana 1 z 1
uklid společných prostor
už někdo zaznamenal jestli už DaK uklízí, když už nám posílá učty.
Lukáš- Poèet pøíspìvkù : 20
úklid
Ahoj, u nás snad uklízí nějaký pán. Přítel ho viděl. Ale měla jsem k panu dvořákovi stížnost, že celé Vánoce tam nebyl, a tudíž nevidím důvod proč platit za úklid, tak řekl, že bude muset proto svolat schůzku s úklidovou firmou. Co mě ale fakt fascinuje je to, že na to, že máme pouze přízemí a 1. patro a pán vytírá "každý den" jen spodek a schody do mezipatra a druhou půlku schodů nevytře. Asi je to to, co bylo v té příkazní smlouvě, že bude uklízet jen jednou týdně.
JAna
JAna
Jana- Poèet pøíspìvkù : 29
Uklid
Mne osobne by nevadilo, abychom si uklizeli sami. Kazdy tyden jeden byt uklidi cely dum, at na tom nejsou hur ti, co bydli dole a tudiz tam maji binec od nas vsech. Ale zalezi na vetsine.
Denisa
Denisa
Jaskovi- Poèet pøíspìvkù : 44
uklid
já jsem pro aby jsme i uklízeli sami jen bych to nedal byt na celý dům , ale aby si každý vchod uklízel samostatně a dalo by se to střídat po týdnu koneckonců jak už bylo zmíněno tolik plochy na vytírání tam není, aby jsme to nezvládli
Uklid
Asi jsem to spatne specifikovala, jasne ze kazdy vchod si bude uklizet jen to sve, ne cely blok. A garaz - kazdy to sve stani a okolo neho.
Denisa
Denisa
úklid
Já jsem taky rozhodně pro. Máme tam jen dvě patra a jednou za měsíc či dva uklidit celý vchod je lepší než někomu platit a pak nadávat jak je to hrozný.
Jen na těch strmých schodech do sklepa se asi brzo někdo pěkně namlátí...
Jen na těch strmých schodech do sklepa se asi brzo někdo pěkně namlátí...
Radek- Poèet pøíspìvkù : 52
úklid
taky nemám nic proti. ale připadá mi nepravděpodobné,že se na tom shodneme většina. ale je zvláštní, že nejhůř odhrabané domy v měcholupech byly teď ty naše.
ty schody do sklepa mi přijdou taky hrozný
Jana
ty schody do sklepa mi přijdou taky hrozný
Jana
Jana- Poèet pøíspìvkù : 29
úklid
Ahoj všichni, taky jsem nespokojená s úklidem. Pokud víte,nebo sjednáváte schúzku s úklidovou firmou, ráda se zúčastním.
Evča- Poèet pøíspìvkù : 29
společný úklid domu
určitě záleží na domluvě, ale já si myslím, že nikomu práce na deset patnáct minut vadit snad nebude, alespon si ty línější z nás protáhnout trochu kostru
úklid domu
Ahoj,
já budu asi podle Vás patřit mezi ty líné, ale já s tím nesouhlasím. Asi si neuvědumejete, že úklid domu zahrnuje i odklízení chodníků od sněhu v zimě, sekání trávy od jara do podzimu apod.
Jelikož odcházím do práce v 7hod ráno a vracím se v 17hod, mám psa a dítě, tak jsem dost unavená i z normálních činností natož ještě provádět úklid domu a okolí - raději si úklid zaplatím.
Navíc si myslím, že jeho kvalita se dá vykomunikovat, i když to není otázka jednoho telefonu.
Sice v prosinci se nikdo nepředřel - před dveřmi jsem si uklízela sama, ale teď je podle mě v C celkem pořádek.
Toto je můj názor, tak mě za něj prosím neukamenujte
Pěkný den všem,
Hanka
já budu asi podle Vás patřit mezi ty líné, ale já s tím nesouhlasím. Asi si neuvědumejete, že úklid domu zahrnuje i odklízení chodníků od sněhu v zimě, sekání trávy od jara do podzimu apod.
Jelikož odcházím do práce v 7hod ráno a vracím se v 17hod, mám psa a dítě, tak jsem dost unavená i z normálních činností natož ještě provádět úklid domu a okolí - raději si úklid zaplatím.
Navíc si myslím, že jeho kvalita se dá vykomunikovat, i když to není otázka jednoho telefonu.
Sice v prosinci se nikdo nepředřel - před dveřmi jsem si uklízela sama, ale teď je podle mě v C celkem pořádek.
Toto je můj názor, tak mě za něj prosím neukamenujte
Pěkný den všem,
Hanka
Hana Klin- Poèet pøíspìvkù : 46
Uklid
Ahoj,
samozrejme pro nas by bylo pohodlnejsi nechat si uklizet, coz ja jako zenska take uvitam. Ale platit a nebyt spokojena.. Navic uklid se tyka jen domu, odklizeni chodniku, sekani travy atd. ma na starosti domovnik.
Denisa
samozrejme pro nas by bylo pohodlnejsi nechat si uklizet, coz ja jako zenska take uvitam. Ale platit a nebyt spokojena.. Navic uklid se tyka jen domu, odklizeni chodniku, sekani travy atd. ma na starosti domovnik.
Denisa
úklid domu
přesně tak. Sekání trávy a uprava chodníku nesouvisí s úklidem domu. Já odcházím z domova už v 4:40 a v práci 8 hodin denně chodím a tahám těžký palety taky mám psa a chodím do toho do posilovny a i tak si nějakou energii uschovám. A jak jsem už psal předtím ten uklid společných prostor ve vchodu je tak na deset minut nejsme 14 patrový panelák a navím je v každém vchodu minimálně 8 bytu, což znamená úklid jednou za 1 týdnů a to si myslím, že zvládnout jde. Tím nikoho neodsuzuju za jiný názor a věřím, že dítě do toho je velice vyčerpávající záležitost. Ale na druhou stranu četl jsem fórum na boloňské docela dost a když někdo platí za úklid který by měl být 5krát týdně a je to jen jednou tak to si to opravdu radši vytřu sám to ať se na mě nikdo nezlobí
Re: Úklid domu
Me by take nedelalo problem vytirat vchod. Vezmu to pri jednom s domacim uklidem a budu rad dyz usetrim nejakou tu stovku.
suska- Poèet pøíspìvkù : 17
Re: Úklid domu
mě to nedá a musím reagovat...
Doma uklízím jen když mě situace skutečně donutí a přestože nemám ani psa ani děti a do práce prakticky nemusím (obecně vzato nevim co roupama), jsem tak neskutečně pohodlný (a to se vztahuje i na jakýkoliv sport, kulturu atp.) že by to se mnou spoluobyvatelé vchodu moc nevyhráli...
Jsem pro následující:
1) najít náhradu za DaK
2) vypovědět smlouvu DaK
A pokud diskutujete o přerozdělení povinností, nezapomeňte, že v příkazní smlouvě stojí taky něco o účetnictví (kdo by si vzal na starost to - sportovci pejskaři a nebo maminky??) a rozpočítávání vody, a... Prostě nějaký správce bude nejspíš potřeba
Doufám, že trocha humoru potrefené husy neurazila... - nic ve zlém
líný Lemur
Doma uklízím jen když mě situace skutečně donutí a přestože nemám ani psa ani děti a do práce prakticky nemusím (obecně vzato nevim co roupama), jsem tak neskutečně pohodlný (a to se vztahuje i na jakýkoliv sport, kulturu atp.) že by to se mnou spoluobyvatelé vchodu moc nevyhráli...
Jsem pro následující:
1) najít náhradu za DaK
2) vypovědět smlouvu DaK
A pokud diskutujete o přerozdělení povinností, nezapomeňte, že v příkazní smlouvě stojí taky něco o účetnictví (kdo by si vzal na starost to - sportovci pejskaři a nebo maminky??) a rozpočítávání vody, a... Prostě nějaký správce bude nejspíš potřeba
Doufám, že trocha humoru potrefené husy neurazila... - nic ve zlém
líný Lemur
Primáti- Poèet pøíspìvkù : 39
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: