Poslední téma
» Garazove stani pro Bohdan Wed May 15, 2013 7:55 am
» Velikonoce
pro Patrik Polávka Thu Mar 28, 2013 10:27 am
» TV signal
pro Roman H Tue Aug 28, 2012 7:14 pm
» Plíseň kolem oken
pro suska Mon Feb 13, 2012 4:12 pm
» kradez
pro Bohdan Wed Jul 06, 2011 12:45 am
» Nesrovnalosti s vyúčtováním s firmou DaK
pro Radek Thu Jun 09, 2011 10:01 pm
» Vyúčtování 2010
pro katkaj2006 Thu Jun 02, 2011 3:43 pm
» Vyhledávání v katastru
pro mirepete Mon Mar 28, 2011 7:24 pm
» Vypinac el. vozu
pro Mayk07 Thu Mar 24, 2011 12:12 am
Kdo je přítomen
Celkem je zde přítomno 12 uživatelů : 0 registrovaných, 0 skrytých a 12 Anonymních nikdo není přítomen
Nejvíce zde bylo současně přítomno 180 uživatelů dne Sat Oct 26, 2024 10:48 pm
Sport & Hobby
+8
ZdeBr
Patrik Polávka
krizom1
Jaskovi
Jana
Radek
Roman
Primáti
12 posters
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Sport & Hobby
Přátelé - dnes konečně seriózní příspěvek (žádné provokace...)
Což takhle využít místního sportoviště - udělat něco pro zdraví i pro radost
Pojďme hrát VOLEJBAL !
hřiště otevírá již brzy a podmínky jsou vcelku dobré (volejbalový kurt: 140,- Kč/h, hráči s trvalým pobytem v Dolních Měcholupech mají 50% slevu). K tomu bude možná ještě nějaký ten poplatek za síť, balón, ... ale pořád to není špatné...
více info na: http://www.dolnimecholupy.cz/index.php?id=8b&dir=08sport
myslím, že ideální by byl termín v úterý (případně ve středu, či čtvrtek) tak v 18:00 až 18:30 a trvání 1,5 až 2 hodiny (dle zvyklostí místního areálu). Uznávám, ten čas je trochu brzy, ale zvažte, že ke konci sezony (jakož i na jejím začátku) bývá šero trochu dříve. Přesný termín bychom dojednali až v okamžiku, kdy bude dostatek zájemců.
Proto překročte svou lenost a vyjádřete svůj zájem. Na věku, výšce, hbitosti a hráčském umu sice záleží, ale v tomto případě je na prvním místě radost z pohybu - to ostatní se podá.
Primáti
Což takhle využít místního sportoviště - udělat něco pro zdraví i pro radost
Pojďme hrát VOLEJBAL !
hřiště otevírá již brzy a podmínky jsou vcelku dobré (volejbalový kurt: 140,- Kč/h, hráči s trvalým pobytem v Dolních Měcholupech mají 50% slevu). K tomu bude možná ještě nějaký ten poplatek za síť, balón, ... ale pořád to není špatné...
více info na: http://www.dolnimecholupy.cz/index.php?id=8b&dir=08sport
myslím, že ideální by byl termín v úterý (případně ve středu, či čtvrtek) tak v 18:00 až 18:30 a trvání 1,5 až 2 hodiny (dle zvyklostí místního areálu). Uznávám, ten čas je trochu brzy, ale zvažte, že ke konci sezony (jakož i na jejím začátku) bývá šero trochu dříve. Přesný termín bychom dojednali až v okamžiku, kdy bude dostatek zájemců.
Proto překročte svou lenost a vyjádřete svůj zájem. Na věku, výšce, hbitosti a hráčském umu sice záleží, ale v tomto případě je na prvním místě radost z pohybu - to ostatní se podá.
Primáti
Primáti- Poèet pøíspìvkù : 39
Volejbal a jiné
Ahoj všem,
jsem rád za téma sport a hobby. (časem sem můžeme dát grilování před barákem:). Ale jinak si chci trochu rýpnout do sousedů, kteří na setkání v restauraci vyhlašovali tenisovou školu, aby neváhali a něco tady vyvěsili, abychom měli vedle volejbalu další možnosti:). Bdw: padala tam i slova jako squash, fotbalek atd....
Mějte se R
jsem rád za téma sport a hobby. (časem sem můžeme dát grilování před barákem:). Ale jinak si chci trochu rýpnout do sousedů, kteří na setkání v restauraci vyhlašovali tenisovou školu, aby neváhali a něco tady vyvěsili, abychom měli vedle volejbalu další možnosti:). Bdw: padala tam i slova jako squash, fotbalek atd....
Mějte se R
Roman- Poèet pøíspìvkù : 9
Sport a hobby
Ahoj,
jsem pro každou špatnost :-) takže se přidávám k volejbalu a hlasuji i za svoji polovičku, takže volejbal +2.
Nicméně, fotbálek, tenis, squash apod taky zní dobře... :-)
Radek
jsem pro každou špatnost :-) takže se přidávám k volejbalu a hlasuji i za svoji polovičku, takže volejbal +2.
Nicméně, fotbálek, tenis, squash apod taky zní dobře... :-)
Radek
Radek- Poèet pøíspìvkù : 52
Sport & Hobby
Ahoj,
já se taky hlásím. Jen bych byla trochu pro pozdější dobu. Myslím, že v létě je světlo dlouho, tak že bych byla pro začátek tak v 19 - 19.30 a dnově tak nějak středa, čtvrtek,... Moc to neumím, tak to snad nebude vadit.
Jana
já se taky hlásím. Jen bych byla trochu pro pozdější dobu. Myslím, že v létě je světlo dlouho, tak že bych byla pro začátek tak v 19 - 19.30 a dnově tak nějak středa, čtvrtek,... Moc to neumím, tak to snad nebude vadit.
Jana
Jana- Poèet pøíspìvkù : 29
Sport & Hobby
Za naši rodinku hlásím 1 a půl osoby /dle zdravotního stavu manžela / a navíc přidávám, že moje hra je nic moc. Přidávám se k době od 19 hod., spíš 19,30.
Denisa
Denisa
Jaskovi- Poèet pøíspìvkù : 44
Re: Sport & Hobby
Volejbal - bude ?!?
rozeslal jsem soukromé zrávy těm, co projevili zájem.
Odezva je tak na 30%. Ne že bych vás podlceňoval, ale vyberte si soukromé zprávy (horní lišta, druhá ikona zprava, obykle je uvedeno "nemáte ŽÁDNÉ soukromé zprávy").
a pro váhavé střelce (pomalé smečaře) navrhuju první organizační schůzku v pátek v 8 ve stejkhauzu....
(pokud je tu někdo, kdo by se chtěl účastnit a pátek nevyhovuje, ať mi soukr. pošle protinávrh.)
rozeslal jsem soukromé zrávy těm, co projevili zájem.
Odezva je tak na 30%. Ne že bych vás podlceňoval, ale vyberte si soukromé zprávy (horní lišta, druhá ikona zprava, obykle je uvedeno "nemáte ŽÁDNÉ soukromé zprávy").
a pro váhavé střelce (pomalé smečaře) navrhuju první organizační schůzku v pátek v 8 ve stejkhauzu....
(pokud je tu někdo, kdo by se chtěl účastnit a pátek nevyhovuje, ať mi soukr. pošle protinávrh.)
Přátelé tak s volejbalem je to asi takhle:
Cena 150,- za hodinu zahrnuje pronájem kurtu, kůly, síť a balón. Pro domorodce je to za 50% - tedy za hubičku.
Jsem předběžně dohodnut na hodině ve čtvrtek v 19:30.
První hraní bych navrhoval ve čtvrtek po čarodějnicích (7. 5.)
Toto musím v pátek potvrdit, proto je nejvyšší čas na připomínky...
Očekávám Vaši reakci
Op.
Cena 150,- za hodinu zahrnuje pronájem kurtu, kůly, síť a balón. Pro domorodce je to za 50% - tedy za hubičku.
Jsem předběžně dohodnut na hodině ve čtvrtek v 19:30.
První hraní bych navrhoval ve čtvrtek po čarodějnicích (7. 5.)
Toto musím v pátek potvrdit, proto je nejvyšší čas na připomínky...
Očekávám Vaši reakci
Op.
Martin
Zdravím všechny :-)
Vzhledem k tomu, že jsem sport měl kdysi rád, určitě se přidam. A přišel bych i s partnerkou.
Jen nevím, jestli mi vyjde ten pátek...
Martin
Vzhledem k tomu, že jsem sport měl kdysi rád, určitě se přidam. A přišel bych i s partnerkou.
Martin
krizom1- Poèet pøíspìvkù : 7
...
Martin[/quote]
- obávám se, že nevyjde.... ten návrh byl vložen 29.3. a hospoda už byla... (no ona spíš nebyla )
nicméně pokud bys chtěl organizační srazík, tak navrhni termín, rádi se přidáme...
primáti
Martin[/quote]
- obávám se, že nevyjde.... ten návrh byl vložen 29.3. a hospoda už byla... (no ona spíš nebyla )
nicméně pokud bys chtěl organizační srazík, tak navrhni termín, rádi se přidáme...
primáti
Jo jo, toho data jsem si všiml až po odeslání... :-/
A co se týče návrhu toho data pro hospodu, viděl bych to na některý pátek po 8. květnu... Návrhy a připomínky vítány :-)
Martin
A co se týče návrhu toho data pro hospodu, viděl bych to na některý pátek po 8. květnu... Návrhy a připomínky vítány :-)
Martin
A co se týče tenisu, když by se našli zájemci, bylo by to fajn... :-)
Martin
Martin
JJ po 8ém --- pudem rozchodit tu naší schůzi...
k Volejbalu (tentokrát pro všechny a seriózně):
Začínáme 7. 5. 2009.
Sraz podle toho zda se chcete převléct v místních šatnách - či nikoliv (HC jádro má sraz 19:15)
V 19:30 bude první slavnostní podání.
Zatím jsme objednaní na 1 hodinu týdně. Uvidme...
P.S.: Vím je to před prodlouženým weekendem, ale na druhé staně teď těch dnů volna bude chvála Bohu poměrně dost a někdy se hýbat musíme začít ...
Op. What a Face
k Volejbalu (tentokrát pro všechny a seriózně):
Začínáme 7. 5. 2009.
Sraz podle toho zda se chcete převléct v místních šatnách - či nikoliv (HC jádro má sraz 19:15)
V 19:30 bude první slavnostní podání.
Zatím jsme objednaní na 1 hodinu týdně. Uvidme...
P.S.: Vím je to před prodlouženým weekendem, ale na druhé staně teď těch dnů volna bude chvála Bohu poměrně dost a někdy se hýbat musíme začít ...
Op. What a Face
Sport & Hobby
Díky za aktivitu vyvinutou pro zvýšení kondice obyvatel Nových Měcholup
Těšíme se na první "trénink." Ovšem připomínám, že se mnou to moc nevytrhnete....
Denisa
Těšíme se na první "trénink." Ovšem připomínám, že se mnou to moc nevytrhnete....
Denisa
Tenis
Čus Martine,
tenísek by byl dobrej.
Co takhle ňákej čtvrtek odpoledne?
Patrik
tenísek by byl dobrej.
Co takhle ňákej čtvrtek odpoledne?
Patrik
Patrik Polávka- Poèet pøíspìvkù : 4
Ahojky,
tenis? Tož su pro. Určitě ho dáme.
Co byste řekli hospodě cca 15. května v pátek? Zatím jsem zaznamenal několik kladných reakcí...
Martin
tenis? Tož su pro. Určitě ho dáme.
Co byste řekli hospodě cca 15. května v pátek? Zatím jsem zaznamenal několik kladných reakcí...
Martin
Sport & Hobby
Ahoj, jo tak volejbalek jo hmm a vite co se rika .... Sportem ku zdravi, ale take k trvale invalidite ale jdu dotoho,sic mam rad jine sporty, ale za tu prdel to stoji a jak napsal Radek jsem por kazdou spatnost tak hoj ve ctvrtek Zdenek
Hospoda - sem za
napiš čas a místo
op
napiš čas a místo
op
jestli mi vyjde tento ctvrtek, netusim, ale nekdy se urcite pridam, cas je docela dobry. Na tenis bych taky nekdy zasel
Marek- Poèet pøíspìvkù : 14
volejbalek
ahojda sousedi, tak konstatuji, ze prvni hodina na zdejsim hristi mela docela uspech,ucast byla "hojna" co je dulezite byla SRANDA a to je dobre a velice se tesim ze pristi tyden to budejeste lepsi tak zatim a ahojjjjj zdenek
Ahojky,
tak přátelé, zamluvil jsem místo v pizzerii Steakhouse na pátek 15. května, od 19 hodin, tak přijďtě :-)
Dofam, že se mi v dohledné době roznést letáčky na nástěnky, aby o tom věděli všicí.
Hezký zbytek dne :-)
Martin
tak přátelé, zamluvil jsem místo v pizzerii Steakhouse na pátek 15. května, od 19 hodin, tak přijďtě :-)
Dofam, že se mi v dohledné době roznést letáčky na nástěnky, aby o tom věděli všicí.
Hezký zbytek dne :-)
Martin
aha už to mám - musí se kliknout na ten obrázek našeho baráku vlevo nahoře...
Primát
Primát
Zrušení volejbalu 11/6
Milí sportovci,
pro nedostatek spoluhráčů odvoláváme dnešní volejbal. Příští týden se opět uvidíme na hřišti.
Denisa
pro nedostatek spoluhráčů odvoláváme dnešní volejbal. Příští týden se opět uvidíme na hřišti.
Denisa
VOLEJBAL
Ahoj vsem, vcera bylo rozhodnuto, ze kdyz je tak nadherne a volejbal nam tak dobre jde, ze se dne 26.06.2009 sejdme jiz v 18:45 na kulataku - zaciname hrat v 19:00 a mame to az do 21:00 sportu zdar
VOLEJBAL
PROSIM POZOR, ACHTUNG BITTE, ATTENTION PLEASE : z provoznich duvodu na zdejsim hristi byl volejbal presunut ze ctvrtka na STREDU do casu 19:00 - 21:00 pan spravce se nam omlouva a zaroven dekuje za spolupraci Zdenek
Strana 1 z 2 • 1, 2
Strana 1 z 2
Povolení tohoto fóra: