Poslední téma
» Garazove stani pro Bohdan Wed May 15, 2013 7:55 am
» Velikonoce
pro Patrik Polávka Thu Mar 28, 2013 10:27 am
» TV signal
pro Roman H Tue Aug 28, 2012 7:14 pm
» Plíseň kolem oken
pro suska Mon Feb 13, 2012 4:12 pm
» kradez
pro Bohdan Wed Jul 06, 2011 12:45 am
» Nesrovnalosti s vyúčtováním s firmou DaK
pro Radek Thu Jun 09, 2011 10:01 pm
» Vyúčtování 2010
pro katkaj2006 Thu Jun 02, 2011 3:43 pm
» Vyhledávání v katastru
pro mirepete Mon Mar 28, 2011 7:24 pm
» Vypinac el. vozu
pro Mayk07 Thu Mar 24, 2011 12:12 am
Kdo je přítomen
Celkem je zde přítomno 12 uživatelů : 0 registrovaných, 0 skrytých a 12 Anonymních nikdo není přítomen
Nejvíce zde bylo současně přítomno 180 uživatelů dne Sat Oct 26, 2024 10:48 pm
Společenství vlastníků
5 posters
Strana 1 z 1
Společenství vlastníků
Dobrý den všem obyvatelům Nových Měcholup,
mám dotaz ohledně společenství vlastníků bytových jednotek - budeme toto řešit v dohledné době? Z mého pohledu by to byl i dobrý způsob řešení zmiňovaných problémů (úklid, vajgly, garáže).
Petra
mám dotaz ohledně společenství vlastníků bytových jednotek - budeme toto řešit v dohledné době? Z mého pohledu by to byl i dobrý způsob řešení zmiňovaných problémů (úklid, vajgly, garáže).
Petra
PetraS- Poèet pøíspìvkù : 9
Schůze vlastníků
Ahoj,
právě jsem se dozvěděla, že schůze vlastníků bude probíhat začátkem května (4. a 11. 5.). Čekalo se na zápis do katastru, termín notáře a vhodné místo - schůze asi nebude probíhat v garážích.
V nejbližší době nám přijde pozvánka a návrh stanov.
Pěkný den,
Hanka
právě jsem se dozvěděla, že schůze vlastníků bude probíhat začátkem května (4. a 11. 5.). Čekalo se na zápis do katastru, termín notáře a vhodné místo - schůze asi nebude probíhat v garážích.
V nejbližší době nám přijde pozvánka a návrh stanov.
Pěkný den,
Hanka
Hana Klin- Poèet pøíspìvkù : 46
Re: Společenství vlastníků
Ahoj Hanko,
děkuji za info
Petra
děkuji za info
Petra
společenství vlastníků
Ahoj,
nám dnes přišla pozvánka na 4. 5. do Horních Měcholup. Nemyslíte, že tady v pizzerii by to taky klidně mohlo být? Za druhé si myslím, že nás tady nebydlí tolik, že by pro všechny stačilo vhodit pozvánku do schránky...
pěkný večer
Jana
nám dnes přišla pozvánka na 4. 5. do Horních Měcholup. Nemyslíte, že tady v pizzerii by to taky klidně mohlo být? Za druhé si myslím, že nás tady nebydlí tolik, že by pro všechny stačilo vhodit pozvánku do schránky...
pěkný večer
Jana
Jana- Poèet pøíspìvkù : 29
Pozvánka pro 521 nebo 520, já jsem 521 a zatím nic :-(
Jen se mi zdá nevhodné se scházet mimo, proč pizzerie v Horních Měcholupech - první schůze by byla dobrá v garážích, potřebujeme stejně min. 50% účast na odsouhlasení stanov atd. a už vidím, jak všichcni radostně spěchají přes pole.
Jen se mi zdá nevhodné se scházet mimo, proč pizzerie v Horních Měcholupech - první schůze by byla dobrá v garážích, potřebujeme stejně min. 50% účast na odsouhlasení stanov atd. a už vidím, jak všichcni radostně spěchají přes pole.
společenství vlastníků
Ahojky,
Pozvánka na 4/5/09 se týká 520.
Podle informací, které jsem původně dostala na můj dotaz, bude 521 mít schůzi nejspíš o týden později - tedy 11/5/09 :-)
Co naděláme - asi pro nás chtěli pohodlí - ono v garáži ta akustika byla dost strašná - při dni otevřených dveří.
Snad se nás tam sejde dost .-)
Hanka
Pozvánka na 4/5/09 se týká 520.
Podle informací, které jsem původně dostala na můj dotaz, bude 521 mít schůzi nejspíš o týden později - tedy 11/5/09 :-)
Co naděláme - asi pro nás chtěli pohodlí - ono v garáži ta akustika byla dost strašná - při dni otevřených dveří.
Snad se nás tam sejde dost .-)
Hanka
Hana Klin- Poèet pøíspìvkù : 46
Zdravím všechny,
dnes jsme obdrželi pozvánku na schůzi 521. Termín je 11.5. v 18.00 v sídle Klubu Varta na Boloňské...
Tomáš
dnes jsme obdrželi pozvánku na schůzi 521. Termín je 11.5. v 18.00 v sídle Klubu Varta na Boloňské...
Tomáš
phigi- Poèet pøíspìvkù : 1
Ahojky,
s Klubem Varta to nebyl ze strany pořadatele zas tak špatný nápad. Souhlasím, garáže se na toto moc nehodí. Snad se nám časem podaří najít něco lepšího.
Martin
s Klubem Varta to nebyl ze strany pořadatele zas tak špatný nápad. Souhlasím, garáže se na toto moc nehodí. Snad se nám časem podaří najít něco lepšího.
Martin
krizom1- Poèet pøíspìvkù : 7
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: