Poslední téma
» Garazove stani pro Bohdan Wed May 15, 2013 7:55 am
» Velikonoce
pro Patrik Polávka Thu Mar 28, 2013 10:27 am
» TV signal
pro Roman H Tue Aug 28, 2012 7:14 pm
» Plíseň kolem oken
pro suska Mon Feb 13, 2012 4:12 pm
» kradez
pro Bohdan Wed Jul 06, 2011 12:45 am
» Nesrovnalosti s vyúčtováním s firmou DaK
pro Radek Thu Jun 09, 2011 10:01 pm
» Vyúčtování 2010
pro katkaj2006 Thu Jun 02, 2011 3:43 pm
» Vyhledávání v katastru
pro mirepete Mon Mar 28, 2011 7:24 pm
» Vypinac el. vozu
pro Mayk07 Thu Mar 24, 2011 12:12 am
Kdo je přítomen
Celkem je zde přítomno 13 uživatelů : 0 registrovaných, 0 skrytých a 13 Anonymních nikdo není přítomen
Nejvíce zde bylo současně přítomno 180 uživatelů dne Sat Oct 26, 2024 10:48 pm
Zavírání vrat garáže 520
5 posters
Strana 1 z 1
Vstup do objektu 520
Vážení sousedé,
dovolte abych Vás informoval o nepříjemné skutečnosti ohledně vstupu nepovolaných osob do objektu 520.
Jak již víte byla vykradena vozidla v garážových stáních. V min. jednom případě byl odcizen ovladač od vrat.
Jelikož se přes garáže mohou zloději dostat do celého objektu, doporučuji dbát zvýšené opatrnosti a zamykat
dveře oddělující garáže a obytné prostory.
Dle mého názoru je nutná výměna ovladačů garážových vrat pro všechny majitele stání, neboť v opačném případě
budou mít zloději do objektu volný a ničím nerušený přístup.
S pozdravem
Patrik Polávka
dovolte abych Vás informoval o nepříjemné skutečnosti ohledně vstupu nepovolaných osob do objektu 520.
Jak již víte byla vykradena vozidla v garážových stáních. V min. jednom případě byl odcizen ovladač od vrat.
Jelikož se přes garáže mohou zloději dostat do celého objektu, doporučuji dbát zvýšené opatrnosti a zamykat
dveře oddělující garáže a obytné prostory.
Dle mého názoru je nutná výměna ovladačů garážových vrat pro všechny majitele stání, neboť v opačném případě
budou mít zloději do objektu volný a ničím nerušený přístup.
S pozdravem
Patrik Polávka
Patrik Polávka- Poèet pøíspìvkù : 4
Vstup do objektu 520
Ahoj,
nevíte někdo, zda se nedá ten ovladač pouze přeprogramovat?
Při představě, že pokaždé, když nějaký šikula ztratí ovladač nás to bude stát každého tisícovku ? Nic moc.
Na zamykání bych moc nespoléhala - já včera večer zamykala dveře do garáže a vchodu a ráno garáž byla odemčená.
Hanka
nevíte někdo, zda se nedá ten ovladač pouze přeprogramovat?
Při představě, že pokaždé, když nějaký šikula ztratí ovladač nás to bude stát každého tisícovku ? Nic moc.
Na zamykání bych moc nespoléhala - já včera večer zamykala dveře do garáže a vchodu a ráno garáž byla odemčená.
Hanka
Hana Klin- Poèet pøíspìvkù : 46
Vstup do objektu
a co takhle jednoduche reseni i pro ty co zapominaji zamykat a sice - vymenit stavajici kliky na dverich z garaze (a rovnou take na dverich z podzemi k bytum a take ke sklepum ?) za "koule", tudiz nutnost pouzit klic...
101- Poèet pøíspìvkù : 22
Vstup do objektu 520
Myslím, že dát koule z obou stran je dobrý nápad.
Problémy se kupí a my si je stále píšeme jen na fóru a kde je teda ta schůze?
Denisa
Problémy se kupí a my si je stále píšeme jen na fóru a kde je teda ta schůze?
Denisa
Jaskovi- Poèet pøíspìvkù : 44
Vstup do objektu 520
Pan Král již byl o situaci informován a zařídí přeprogramování ovladačů.
Všichni budou informováni mailem nebo dopisem.
Patrik
Všichni budou informováni mailem nebo dopisem.
Patrik
Patrik Polávka- Poèet pøíspìvkù : 4
Zavírání vrat garáže 520
Ahoj všichni,
chtěla bych požádat toho, kdo nezavírá ráno vrata od garáže, aby byl tak hodný a tu chvilku si na zavření udělal. Už podruhé od opravy vrat se mi stalo, že jsem šla do garáže a bylo otevřeno a nikde nikdo
Vždyť z garáže se každý dostane všude
Díky
Hanka
chtěla bych požádat toho, kdo nezavírá ráno vrata od garáže, aby byl tak hodný a tu chvilku si na zavření udělal. Už podruhé od opravy vrat se mi stalo, že jsem šla do garáže a bylo otevřeno a nikde nikdo
Vždyť z garáže se každý dostane všude
Díky
Hanka
opet otevrena gar.vrata 520
dnes 15/8 ve 13:20 opet nekdo nechal otevrena vrata do garaze 520! Vzdyt je to JEDNO zmacknuti cudliku na ovladaci, to Vas to tak obtezuje ????!!!!
Garazova vrata
Nemyslim si, ze ten dotycny to udelal schvalne jen proto, ze byl liny zmacknout JEDNO tlacitko.
Od dubna, kdy s tim byly problemy je to prvni pripad, kdy nekdo nezavrel vrata (pokud je mi znamo), takze Vase reakce mi prijde trochu prehnana. Da se to napsat i slusne...
Radek
Od dubna, kdy s tim byly problemy je to prvni pripad, kdy nekdo nezavrel vrata (pokud je mi znamo), takze Vase reakce mi prijde trochu prehnana. Da se to napsat i slusne...
Radek
Radek- Poèet pøíspìvkù : 52
Re: Zavírání vrat garáže 520
Omlouvam se za prehnanou reakci a tesim se jiz jen na zavrena vrata. Krasne pondeli vsem a slunce v dusi.. ;o))
Re: Zavírání vrat garáže 520
I mně se zdá nepřiměřená reakce jednoho z našich sousedů či sousedek. Podle jména autora bohužel nelze určit, kdo to je. Člověk si pomalu připadá jako ve škole. Trocha slušnosti by neškodilo.
Denisa
Denisa
Zavírání dveří garáže 520
Zapomnětliví jsme všichni, takže zase byla v odpoledních hodinách otevřená vrata od garáže 520. Co třeba se domluvit
na zakoupení "senzoru" na automatické zavírání? Nemám představu, kolik to stojí, ale bylo by to docela praktické, ne?
Denisa
na zakoupení "senzoru" na automatické zavírání? Nemám představu, kolik to stojí, ale bylo by to docela praktické, ne?
Denisa
Zavírání vrat garáže 520
Ahoj,
já jsem včera zavírala vrata po někom 2x - ráno a pozdě večer.
Navíc ráno jsem našla také odemknuté dveře do sklepů Céčka.
Lidi zavírejte prosím !
Hanka
já jsem včera zavírala vrata po někom 2x - ráno a pozdě večer.
Navíc ráno jsem našla také odemknuté dveře do sklepů Céčka.
Lidi zavírejte prosím !
Hanka
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: