Poslední téma
» Garazove stani pro Bohdan Wed May 15, 2013 7:55 am
» Velikonoce
pro Patrik Polávka Thu Mar 28, 2013 10:27 am
» TV signal
pro Roman H Tue Aug 28, 2012 7:14 pm
» Plíseň kolem oken
pro suska Mon Feb 13, 2012 4:12 pm
» kradez
pro Bohdan Wed Jul 06, 2011 12:45 am
» Nesrovnalosti s vyúčtováním s firmou DaK
pro Radek Thu Jun 09, 2011 10:01 pm
» Vyúčtování 2010
pro katkaj2006 Thu Jun 02, 2011 3:43 pm
» Vyhledávání v katastru
pro mirepete Mon Mar 28, 2011 7:24 pm
» Vypinac el. vozu
pro Mayk07 Thu Mar 24, 2011 12:12 am
Kdo je přítomen
Celkem je zde přítomno 7 uživatelů : 0 registrovaných, 0 skrytých a 7 Anonymních nikdo není přítomen
Nejvíce zde bylo současně přítomno 180 uživatelů dne Sat Oct 26, 2024 10:48 pm
"bezva" podlaha - reklamace
3 posters
Strana 1 z 1
"bezva" podlaha - reklamace
Ahoj,
taky se Vám začínají na podlaze tvořit "vlny"? Skutečná "plovoucí". Zajímalo by mě, kolik nás to bude reklamovat, včera jsem psala do Ekospolu a čekám na jejich reakci. Zároveň bych byla ráda, kdyby se tak přihlásilo víc lidí, co s tím má problém, abychom vyhádali náhradu škody nebo nějaké slušné řešení.
Tohle je hrozný!
taky se Vám začínají na podlaze tvořit "vlny"? Skutečná "plovoucí". Zajímalo by mě, kolik nás to bude reklamovat, včera jsem psala do Ekospolu a čekám na jejich reakci. Zároveň bych byla ráda, kdyby se tak přihlásilo víc lidí, co s tím má problém, abychom vyhádali náhradu škody nebo nějaké slušné řešení.
Tohle je hrozný!
JanaP- Poèet pøíspìvkù : 20
Re: "bezva" podlaha - reklamace
Ahoj...ja jsem originalni plovouci podlahu s vlnama taky reklamovala,vcera se mi ozvali z HEI a resili jsme to, zitra prijdou na prohlidku..nejspis to bylo tou neskutecne vysokou vzdusni vlhkosti a mozna ne moc dobre udelanymi dilatacemi..kazdopadne,uz nam vyrazne vlny zmizely,ale pri tom se dost poskodili hrany desek,jak na sebe tlacili a jak byly pod dvernim kridlem nejspis budu tedy pozadovat vymenu..uvidime,co budou schopni nabidnout..t.
tanka- Poèet pøíspìvkù : 9
mohu se zeptat, jak dopadla zminovana reklamace podlahy ? taky se nam dava do pohybu... ;o( s kym jste na HEI jednali ? diky!
101- Poèet pøíspìvkù : 22
..reklamovat je potreba primo Ekospolu, reklamace i odstraneni byly provedeny docela rychle..bylo to skutecne vzdusni vlhkosti (tehdy silene prselo dlouhou dobu a byla nadprumerne vysoka vlhkost vzduchu) a malou dilatacni sparou na prechodu laminatove plovouci a keramicke podlahy pod dvernim kridlem..kousek se pod listou vysekal a podlaha lehla..od te doby uz s tim problemy nejsou..
tanka- Poèet pøíspìvkù : 9
dekuji za tip, uz je to vyrizene. technik od HEI prisel, seridil panty u dveri a bylo po problemu...
101- Poèet pøíspìvkù : 22
Similar topics
» vyřízení reklamace
» Reklamace
» Sklepy v domě 521 - reklamace?
» začíná tu být "živo"
» PARKOVISTE V KULATAKU
» Reklamace
» Sklepy v domě 521 - reklamace?
» začíná tu být "živo"
» PARKOVISTE V KULATAKU
Strana 1 z 1